Big Data Business University

Laatste nieuws (archief)

'Big data' gaat helpen bij verdelen ladingstromen

'Big data' gaat helpen bij verdelen ladingstromen

13 aug. 2013

Universities join race for big data riches

Course list grows with industry partnerships

3 jun. 2013
Download hier
de folder

Big Data Business University

"Big Data bestaat niet; het ontstaat omdat je de waarde ziet van data verzamelen uit diverse bronnen. Het gaat niet om de individuele bits, bytes, megabytes of petabytes; de combinatie van de verzamelde data biedt unieke waarde".

Het kan niemand ontgaan zijn dat Big Data inmiddels is uitgegroeid tot een fenomeen waar we niet meer omheen kunnen. Big Data bevind zich overal, met name in het bedrijfsleven. Maar wat is Big Data nou echt? Hoezeer moet het bedrijfsleven zich bezig houden met Big Data? Wat levert dat dan op? Is Big Data een middel of een doel?

De Big Data Business University (BDBU) is een initiatief van Target Holding om antwoord te geven op deze vragen. Helderheid te creƫren rondom Big Data. De BDBU zal worden ingezet als kennisbank om te informeren over Big Data in welke vorm dan ook. Via cases, blogs, nieuwsartikelen, maar ook middels projecten, ervaringen en workshops.

De BDBU is dé online plek voor kennis op het gebied van Big Data. Target Holding zal materiaal beschikbaar maken voor uitwisseling en hergebruik. Hierdoor is de BDBU een belangrijk portaal voor iedere geïnteresseerde.